17 maj London

Jaha så var den sista dagen för vår London-tur. Vi hade en sevärdhet kvar och det var Madame Tussaud’s vaxkabinett. Det låg inte så långt från vårt hotell, så vi checkade ut från rummet, och ställde väskorna kvar på hotellet, och gick till Marylebone Road, och vaxkabinettet. Vi kom precis vid öppningstid, så kön till entrén var inte så lång. Jag har varit där en gång förut …. men det var väl ungefär på stenåldern, 1968. Tror inte att det var några vaxdockor som var kvar sen den tiden. Men många av dagens skådiskändisar kunde man se – Bruce Willis, Tom Cruise, Kate Winslet, mfl mfl. Alla vaxfigurerna har på sej kläder som originalen har skänkt till vaxkabinettet. Den engelska kungafamiljen var lite omgrupperad, prinsessan Diana stod lite för sej, och Camilla hade tagit hennes plats bredvid Charles. Bland de nyaste dockorna var nog pojkbandet One Direction.

Efter besöket på Madame Tussaud’s gick vi och hämtade väskorna på hotellet och tog oss till Paddington för vidare transport till Heathrow. Jag var ju ganska kaxig och tyckte att ”jag har ju varit på terminal 3 förut, så jag vet ju hur vi ska gå där och var vi ska äta”. Väl inne på terminal 3 kände jag svagt att – här har jag inte varit förut. Men det hade jag då lite svårt att erkänna, så jag höll masken och vi tog oss till avgångshallen. Där skulle vi då leta upp den restaurang som jag ”brukar” äta burgare på innan jag reser hem. Men i mitt minne skulle det vara två våningar, här var bara en… Det var bara att erkänna – jag känner inte igen mej, har aldrig varit här förut. Dock är jag säker på att jag rest från terminal 3 förut också, så  – har dom skyltat om och flyttat terminalen till annan plats? Vad vet jag????

Nåväl, vi hittade ett ställe att äta på  – det blev burgare och ett litet glas ale. Smakade gott gjorde det i alla fall. Flygresan hem gick bra, tyvärr var det molnigt så vi såg inte så mycket av vare sej London eller inflygningen till Landvetter.

London och England är fortfarande mina favoriter, jag kommer snart att återvända dit!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s