Kullaberg

Har varit iväg på en road trip några dagar. Stack iväg lördags och mellanlandade i Tvååker för att titta på när Elin tävlade i dressyr med Lina. Det gick inte så bra, fast jag tyckte att det såg bra ut. Men hästen får inte lämna ridbanan under uppträdandet, och det gjorde Lina. Jag tycker ju att man ska räkna på det som görs på banan, även om hästen tar en liten omväg då och då ….

Nästa stopp för mej var Mölle. Jag skulle campa och hade med ett tält, som jag aldrig satt upp, fyra liggunderlag och så täcke och kudde. Det gick faktiskt ganska bra att sätta upp tältet. Tog väl bara en halvtimme eller så … Sov som en … inte så mycket faktiskt. Tror att jag ägnade nästan hela natten åt att försöka hitta den optimala sovställningen. När jag väl hittat en ställning som funkade nåtsånär, så satte en duva igång att hoa. Förmodligen sov jag några timmar i alla fall. Efter morgonkaffet gav jag mej iväg till Kullaberg. En magnifik natur, och häftiga stup ner mot havet. Jag vågade mej inte på att klättra ner eftersom jag var helt ensam där uppe.

Det fanns möjlighet till olika aktiviteter på Kullaberg, och jag bokade in mej på en tumlarsafari på kvällen. En tvåtimmars tur runt halvön, där vi förutom att vi fick se ryggfenorna på några tumlare, även fick oss några skrönor berättade för oss. Och killen som körde gummibåten tyckte att det var kul att dra på lite över vågorna, så båten studsade som tusan. Roligare än Liseberg, var kommentarerna från barnen som var med i båten.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s