Lördag 2?/1

Har verkligen ingen aning om vilket datum det är i dag! Lördag, så mycket har jag koll på. Men det är alltså så att redan efter två dagar har jag tappat kontroll över vilken tid det är. Hu då!!!
I dag var mitt mål att leta upp busstationen eftersom det är därifrån som bussarna till bl a La Laguna avgår. Jag var noga med att följa kartan den här gången, att gå på ”fri hand” kan ju visa sej vara en aning vanskligt. Det fungerade! Jag hittade till busstationen och nu vet jag var jag ska börja när jag ska ta mej utanför Puerto d l Cruz.
Dagen började med sol, eller i alla fall inte regn. Inte tillräckligt för att ligga vid poolen, eller att bada. Men det kommer nog …
På väg upp för de 230 trappstegen stannade jag vid ett matställe. Jag var hungrig och tänkte äta nåt. ”Engelska, tyska eller svenska?” Frågade ägaren? Svenska fungerar bra, tyckte jag och beställde tapas -bara lite hungrig- och ett glas rött. Det blev nån sorts kikärtsröra och omelett med potatis. Gott var det!
I kväll gick jag en liten runda för att kolla vad jag ska göra i morgon. Det får bli Jardin Botanico. Inte vet jag om det är nåt som blommar, det visar sej ….

20140125-212054.jpg

20140125-212137.jpg

20140125-212221.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s