Tågluff 2014

Söndag 20juli och kvällen innan jag åker iväg. I morron skjutsar Hanna mej till tågstationen i Kungsbacka där jag startar min resa i Europa.
Första delen går mellan Kungsbacka och Köpenhamn.
I dag åkte jag från Limmared. Jag skulle få skjuts dit, och vi skulle åka klockan tolv. Halv tio var jag klar! Sen hade jag inget annat att göra under två och en halv timma mer än att …. vänta!
Javisst ja, vattna till krukväxterna inomhus kanske. Det tog tio minuter eftersom jag drog ut på det. Sen då?
Just det, kan göra det lite lättare för den som ska titta till mina blommor utomhus. Jag flyttar ihop dom på bordet på altanen. Tog ytterligare 15 minuter. …. Tror jag ringer till Hanna och kollar om dom kan hämta på stationen eller om jag ska ta tåget till Lindome. ”Hallå” svarar en mycket sömndrucken Hanna. – Ring du när du har vaknat ordentligt …. Nu har det nog gått säkert …. en timme! Bara en och en halv kvar då. Vänta lite … har jag flyttat över pengar till servicekontor så att det finns när räkningarna ska betalas i slutet av månaden ? Bäst att kolla det. Jaha, det gjorde jag visst i går.
Kort sagt – jag har resfeber!!!!
Men i morron ger jag mej iväg på tågluff, tre veckor i Europa. Första delmålet är Dūsseldorf, nu ska lilla tjocka tanten ut och resa!

20140720-224957-82197023.jpg

Annonser

En tanke på “Tågluff 2014

  1. Hej Monica.
    Kul att du äntligen har kommit iväg. Ta det nu riktigt lugnt och njut av tillvaron. Alltså, ta tillvara på minuterna, dom går annars väldigt fort när man har roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s