5 oktober

Tänk att det redan är oktober månad. Vart har det här året tagit vägen?? Nyss var det ju dags att återgå till jobbet efter semestern, nu är det redan höst. I går var det drygt 15 grader varmt, trots det så klädde jag mej efter almanackan, alltså som om det var 4 oktober när jag skulle gå ut. Och oktober är lika med frost, risk för halka på morgonen, frisk klar luft och sisådär en 8 grader varmt. Men nu var det alltså drygt 15 grader varmt, dvs ungefär som en hyfsad svensk sommardag. Så det blev lite för varmt med fleecetröja och dunväst, jeans och jympaskor. Men det är sånt man får ta. En härlig dag var det i alla fall, och nu fick kameran lämna trygga fotoryggsäcken för ett tag.

Jag hade en stund över i väntan på födelsedagskalas i lördags, så jag tog en promenad längs Åsundens strand i Ulricehamn. Dit återvände jag i kväll för att se om det var någon solnedgång att vänta på. Tja, några bilder blev det i alla fall.

Tjurkalvarna byter ständigt till nya betesmarker i Kärr, men nu dröjer det nog inte länge innan de får flytta till andra marker …

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Det blev såklart några helt andra bilder också ….

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s